blog_image

Nybyg med Kitchn.dk

Er du i gang med eller overvejer du at bygge dit eget hus? Så står du og din familie over for en stor udfordring og en rejse, som gerne skulle munde ud i et hjem designet med hjertet - præcist til dine og din families behov.

En af de mange store beslutninger er hvilken indretning, man vil have, og hvilke materialer, der skal anvendes i huset, så en stor post i et nybyggeri er valg af leverandør til køkken, bad, bryggers, garderober og opbevaring. 

En af vores kerneværdier hos Kitchn.dk et at være gennemsigtige både i forhold til service og priser. Vi har skåret forhandler leddet væk, og kan derfor levere professionel rådgivning og kvalitetsprodukter med 30 års garanti til ekstra lave priser, da vi ikke har udgifter til store flotte butikker og personale. Derfor er du sikret ekstra meget for dine penge når du handler hos Kitchn.dk. 

Inspiration til dit nye hjem

Hos Kitchn.dk kan du ligesom alle andre steder få tegnet og beregnet et tilbud, så du kan finde den perfekte løsning til dit nye hjem. 

Den første del af processen ved valg af køkken, bad og garderobe til dit nye hjem handler om at finde ud af, hvilke behov du og din familie har, og hvordan de kan indfries med den plads, der er tilgængelig. Herefter er det vigtigt at finde ud af, hvilken stil man ønsker i det nye hjem. 

Her er det en fordel at søge inspiration online, i magasiner, i butikker , hos venner og familie. Du kan også blive inspireret i vores inspirationsunivers. Uanset hvor du finder din inspiration, er det oftest muligt for vores konsulenter at designe en løsning, der rammer den stil, I ønsker. 

Det kan dog være svært at gennemskue, hvad de forskellige løsninger kan koste. Derfor har vi samlet eksempler på køkken, bad, bryggers og garderober med priser her, så I kan få en fornemmelse af, hvor meget I kan få for pengene ved at handle køkken på nettet. 

Det er klart at en bordplade i materialer som massiv træ og sten eller en smart hvidevarepakke vil forøge prisen på et køkken betydeligt. Vores konsulenter vejleder jer gerne i jeres valg og finder sammen med jer den bedste løsning til Jeres budget. 
 

Få en skræddersyet løsning

Hos Kitchn.dk er vi eksperter i at sælge køkken online via de digitale hjælpemidler, som er tilgængelige i dag.  Derfor ser vi en efterspørgsel efter vores løsning, hvor du kan sidde i ro og mag derhjemme og tage vigtige beslutninger i stedet for at stresse rundt i flere køkkenbutikker både i og uden for arbejdstid. 

Hos Kitchn.dk kan du som nævnt søge inspiration i vores inspirationsunivers, besøge et af vores showrooms  og se materialerne, eller bestille en prøvelåge, så du kan se og sammenligne materialerne hjemme hos dig selv. Når du er klar kan du kontakte vores konsulenter og få tilsendt gratis tegning og tilbud, som du kan se på, når du har tid. 

Herefter  tilrettes tilbuddet sammen med køkkenkonsulenterne så løsningen bliver helt perfekt til dit nye hus. 

Du kan læse mere om, hvordan du modtager et uforpligtende tilbud og gratis tegning her. 

Når du handler hos Kitchn.dk, følger der flere fordele end den lave pris med. Vi tilbyder hurtig levering - oftest inden for en uge, gratis levering ved køb over 2.000 kr., og så betaler du først når varerne er sendt og på vej til dig. Så det er dig der bestemmer hvor, hvornår og hvordan du vil modtage dine varer. Denne fleksibilitet kan være en vigtig brik i et længerevarende husbyggeri. 
 

Du kan trygt handle hos Kitchn.dk 

Vi er stolte af som nogle af de få i branchen at tilbyde 30 års garanti på vores produkter. Vi står nemlig inde for og tror på vores produkter. 

Vi samler på glade kunder, og deres tryghed er vigtig for os. Derfor samler vi på anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har over 1.000 anmeldelser, og så elsker vi at modtage billeder af  vores kunders projekter, som vi har samlet her. 

Du kan kontakte os på info@kitchn.dk eller tlf. 97430500, hvis du har spørgsmål, eller vil bestille gratis og uforpligtende tegning og tilbud. 

 

Nybyggerbasen bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies og vores generelle vilkår og betingelser (kan læses her).