Byg nyt sommerhus

Vi gør det nemt at bygge nyt sommerhus

Når man har stiftet familie, er færdig med uddannelse og godt i gang med karrieren, er der mange, der får lyst til et hus væk fra byen, hvor de kan koble fra. Mange begynder at vægte fritiden med familien meget højt, og derfor er det naturligt at lede efter en god sommerhusgrund nær skov og vand.

Nybyggeri kan være en vanskelig proces, og drømmen om et nyt sommerhus er ikke altid lige let at få realiseret. Det er her Nybyggerbasen kommer ind i billedet. Vores mission er at gøre det så enkelt som muligt at vælge det byggefirma, der kan hjælpe med at gøre din drøm til virkelighed.

Hvordan finder vi ud af hvem, der skal bygge sommerhuset?  

I toppen af siden skal du blot vælge det område, hvor du ønsker at bygge, samt sætte et hak i "Fritidshus/sommerhus". Herefter bliver du præsenteret for en række forskellige byggefirmaer, som bygger sommerhuse. Kig nærmere på billederne. Er der et særligt sommerhus, der tiltaler dig, så er det en god idé at læse virksomhedens beskrivelse.

Efter du har vurderet de forskellige sommerhuse og byggefirmaer, kan du bestille et katalog til yderligere inspiration. Når du har bestilt et katalog, vil vi ringe til dig. Vi ønsker at tale med dig om jeres ønsker og krav til byggeriet af det nye sommerhus. På baggrund af vores samtale kan vi anbefale et byggefirma, og vi kan selvfølgelig sætte dig i forbindelse med relevante personer som f.eks. arkitekter eller advokater.

 

Søg efter byggefirmaer i vores database

 

Hvad skal du være opmærksom på, før der bygges?

Et sommerhus eller fritidsbolig er en dejlig luksus, men det hjælper ikke, hvis man ikke kan benytte det. Hvis I skal bruge sommerhuset til at få frisk luft samt ro og fred i weekenderne, skal det selvfølgelig bygges i en afstand, så I nemt kan komme dertil. Og det skal bygges i et område, hvor I er tæt på de aktiviteter, I ønsker at anvende i weekender og ferier. Ønsker I at udleje sommerhuset i perioder, kan I øge lejeindtægten ved at have ekstra luksus elementer i huset. Ydermere skal det besluttes, om huset skal være et typehus eller et arkitekttegnet hus. Herudover er der det økonomiske aspekt. Har I selv pengene til byggeriet, eller skal I omkring banken eller kreditforeningen? Og hvad med de løbende udgifter til skatter og afgifter, er de afsat i jeres budget?

Hvorfor ikke selv tage fat i et byggefirma, som du allerede har kendskab til?  

Vi har netop besluttet at starte Nybyggerbasen, fordi vi selv har haft uheldige oplevelser i forbindelse med nybyggeri. En af udfordringerne ved selv at kontakte byggefirmaer er, at de alle kan noget forskelligt. Der findes f.eks. mange forskellige løsninger, betalingsformer og tidshorisonter. Nybyggerbasen har samlet alle udbyderne ét sted, hvilket gør udvælgelsen af byggefirma mere overskuelig. Går du i stå, er du altid velkommen til at ringe til os på  31 32 57 02 . Vi vil så guide dig videre. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen i bunden af siden, og vi vil så ringe dig op, når det passer dig bedst. 

 

Kontakt os og kom godt i gang

 

Nybyggerbasen bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies og vores generelle vilkår og betingelser (kan læses her).