Nybyggeri

Her er hjælpen når du undersøger mulighederne for nybyggeri

Drømmer du om et splinternyt hus? Et hus bygget efter egne ønsker og drømme er helt fantastisk. En anden ting er så at komme fra drømmen og videre til, at byggeriet er realiseret. Der er et stykke vej indtil du kan læne dig tilbage i lænestolen, og nyde indretning, farver og form. Vores mission med Nybyggerbasen er at gøre vejen til dit nybyggeri både hurtigt og enkelt. 

Hvem skal stå for dit nybyggeri?

Vi har samlet alle de relevante byggefirmaer i vores database. Helt i toppen af siden, skal du skal blot vælge det område, hvor du ønsker at bygge, samt beslutte om det er et helårshus eller sommerhus du ønsker at bygge. Når du har valgt område og type, bliver du præsenteret for de byggerfirmaer der bygger i området. Herefter kan du lade dig inspirere af billederne, og du har mulighed for at læse mere om de forskellige firmaer. Bliver du på et tidspunkt i tvivl om, hvem du ønsker inspiration fra, kan du altid ringe til os på 31 26 50 68. Vi ringer også gerne til dig - Udfyld kontaktformularen i bunden af siden, og vi ringer på det tidspunkt, der passer dig bedst.

De forskellige byggefirmaer i databasen, er udvalgt af os, og vi har udelukkende valgt at samarbejde med virksomheder, der er kendt for at levere et godt professionelt byggearbejde. Virksomhederne er naturligvis forskellige, og de har forskellige kompetencer, betingelser og målgrupper. Derfor vil vi anbefale jer at kigge nærmere på både billeder og beskrivelser. 

Hvad skal jeg være opmærksom på ved nybyggeri?

Der er naturligvis mange ting man bør overveje, før man kaster sig ud i et nybyggeri. Herunder gennemgår vi nogle af de faktorerer, der er relevante for langt de fleste i processen:

  • Hvor skal huset bygges? De fleste ved nok i hvilket område de ønsker at bygge, men har du overvejet, hvor langt fra børnenes skole huset ligger? Skal de til at flytte skole, institution, fodboldklub o.s.v. Hvordan passer beliggenheden med mulighederne for at handle ind? Kan du stadig cykle til supermarkedet, eller er det nødvendigt med en bil? Bliver transporttiden til og fra arbejde forøget, eller bliver det ligefrem lettere at komme til og fra motorvejen?
  • Er det tilladt at bebygge jeres grund, som I ønsker eller findes der restriktioner i byggelovgivning eller servitutter, som skal overholdes? (Det kan de fleste byggefirmaer give jer svar på)
  • Kender I eventuelt andre, der skal bygge i samme område? Ved I hvem, der bor i jeres nye kvarter? 
  • Hvordan ønsker I at få byggeriet finansieret? Når man er ved at være godt gennem drømmefasen, og skal til at konkretisere planerne over for et byggefirma, er det en fordel at have styr på finansieringen. Skal man låne pengene i banken eller kreditforeningen, kan man fordel få en godkendelse på plads allerede på nuværende stadie.

Det er en god idé at sætte et par timer af, hvor hele familien kan snakke om ønsker og forventninger til ovenstående. I sidste ende er det de voksne, der skal træffe afgørelsen, men ved at inddrage børnene meget tidligt, hører I deres synspunkter, og hvis de føler sig hørt i processen, kan I nemmere få nogle medspillere end modspillere, ligesom børnene mentalt kan begynde at vænne sig til de nye omgivelser.

Hvordan kommer vi så videre i processen? 

Når du har fundet nogle byggefirmaer i dit område, der er interessante for dig, kan du bestille et katalog fra de pågældende firmaer. Vi vil herefter ringe dig op, og rådgive dig ud fra dine ønsker. Vi ved af egen erfaring, hvor vigtigt det er, at man har forholdt sig til alle elementer, før man vælger hvilket firma der skal stå for at bygge huset. Der er eksempelvis stor forskel på hvordan, og hvornår man skal betale. Tidshorisonten kan variere med adskillige måneder, ligesom byggefirmaerne har forskellige holdninger til f.eks. medbyg. Efter vores snak har vi sikret os, at du har overvejet de forskellige faldgruber, der kan være ved et nybyggeri. Og først når du føler dig klar, vil vi sætte dig i forbindelse med byggefirmaet.

Nybyggerbasen bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies og vores generelle vilkår og betingelser (kan læses her).