Nybyggeri

Vi hjælper dig, når du skal bygge nyt hus

Drømmer du om et splinternyt hus? Et hus bygget efter egne ønsker og drømme er helt fantastisk. Det lidt mere vanskelige er så at gøre drømmen til virkelighed. Der er et stykke vej fra der, hvor du er nu, til at du kan læne dig tilbage i lænestolen og nyde indretning, farver og formen på dit nye hus. Vores mission med Nybyggerbasen er at gøre vejen til dit nybyggeri både hurtig og enkel. 

Hvem skal stå for dit nybyggeri?

Vi har samlet alle de relevante byggefirmaer i vores database. Her på siden skal du blot vælge det område, hvor du ønsker at bygge, samt beslutte, om det er et helårshus eller sommerhus, som skal bygges. Når du har valgt område og type, bliver du præsenteret for de byggefirmaer, der bygger i området, som du har valgt. Herefter kan du lade dig inspirere af billederne, og du har mulighed for at læse mere om de forskellige firmaer.

De forskellige byggefirmaer i databasen er udvalgt af os, og vi har udelukkende valgt at samarbejde med virksomheder, der er kendt for at levere et godt professionelt byggearbejde. Virksomhederne er naturligvis forskellige, og de har forskellige kompetencer, betingelser og målgrupper. Derfor vil vi anbefale dig at bruge lidt tid på at kigge nærmere på både billeder og beskrivelser. 

Bliver du på et tidspunkt i tvivl om, hvem du ønsker inspiration fra, kan du altid ringe til os på 31 32 57 02. Vi ringer også gerne til dig. Hvis du blot udfylder kontaktformularen i bunden af siden, så ringer vi til dig på det tidspunkt, der passer dig bedst.

 

Søg efter byggefirmaer i vores database

 

Hvad skal du være opmærksom på ved et nybyggeri?

Der er naturligvis rigtig mange ting, du bør overveje, før du kaster dig ud i et nybyggeri. Herunder gennemgår vi nogle af de faktorerer, der er relevante for langt de fleste at overveje i processen:

 

1) Hvor skal huset bygges?

De fleste har nok en idé om hvilket område, der er det bedste - men har du overvejet, hvor langt børnene skal have til skole? Skal de måske til at flytte skole, institution, fodboldklub o.s.v.? Hvordan passer beliggenheden med mulighederne for at handle ind? Kan du stadig cykle til supermarkedet, eller er det nødvendigt med en bil? Bliver transporttiden til og fra arbejde forøget, eller bliver det derimod lettere at komme til og fra motorvejen?

 

2) Hvad er tilladt ift. jeres grund og byggelovgivningen?

Er det tilladt at bebygge jeres grund, sådan som om I ønsker at gøre det, eller findes der restriktioner i byggelovgivning eller servitutter, som skal overholdes? (Det kan de fleste byggefirmaer give svar på)

 

3) Kender I eventuelt andre, der skal bygge i samme område?

Ved I hvem, der bor i jeres nye kvarter?

 

4) Hvilken type hus ønsker du?

Skal det nye hus være et typehus eller et arkitekttegnet hus?

 

5) Hvordan ønsker I at få byggeriet finansieret?

Når man er ved at være godt gennem drømmefasen og skal til at konkretisere planerne over for et byggefirma, er det en fordel at have styr på finansieringen. Skal man låne pengene i banken eller kreditforeningen, kan man fordel få en godkendelse på plads allerede på nuværende stadie.

 

Det er en god idé at sætte et par timer af, hvor hele familien kan snakke om ønsker og forventninger. I sidste ende er det de voksne, der skal træffe afgørelsen, men det er ikke dumt at inddrage børnene meget tidligt i processen. Således bliver deres synspunkter inddraget, og når børnene føler sig hørt i processen, bliver de hurtigere medspillere fremfor modspillere. At bygge nyt hus påvirker jo hele familien.

Hvordan kommer vi nemmest videre? 

Når du har fundet nogle byggefirmaer i dit område, der er interessante for dig, kan du bestille et katalog fra de pågældende firmaer. Vi vil herefter ringe dig op og rådgive dig ud fra dine ønsker. Vi ved af egen erfaring, hvor vigtigt det er, at man har forholdt sig til alle elementer og aspekter, før man vælger hvilket firma, der skal stå for at bygge huset. Der er eksempelvis stor forskel på hvordan og hvornår, man skal betale. Tidshorisonten kan variere med adskillige måneder, ligesom byggefirmaerne har forskellige holdninger til f.eks. medbyg.

Ved vores samtale sikrer vi os, at du har overvejet de forskellige faldgruber, der kan være ved et nybyggeri. Og først når du føler dig klar, vil vi sætte dig i forbindelse med byggefirmaet.

 

Kontakt os og kom godt i gang

Nybyggerbasen bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies og vores generelle vilkår og betingelser (kan læses her).