Bliv klogere på dit nybyggeri med NybyggerTV®

Her på siden drøfter vi relevante emner, der vedrører dit nybyggeri. Vi vil vise dig, hvordan du kan håndtere en række praktiske aspekter, som du uundgåeligt vil støde på når du skal bygge nyt hus. Hvad er for eksempel det billigste og sikreste: ratebetaling og betaling ved indflytning? Hvilke emner er vigtige at få med i kontrakten – og hvilke skal du forsøge at undgå? I samarbejde med Nybyggerbasens samarbejdspartnere finder vi altid et uvildigt svar på hvert enkelt spørgsmål.

Har du selv forslag til emner eller et spørgsmål vedrørende dit eget nybyggeri, som vi bør tage op, så hold dig ikke tilbage. Vi står altid til rådighed på mail og telefon, og hjælper gerne med at finde svaret. Du kan ringe til os på 31 26 50 68. Vi ringer også gerne til dig - Udfyld kontaktformularen i bunden af siden, og vi ringer på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Kreum Køkken
Få en køkkenoplevelse ud over det sædvanlige med et Kreum Køkken
Posted On: 26-10-2018
See Video
Præsentation af søgemaskine
Vi har opdateret nybyggerbasen.dk, hvilket betyder at vores søgemaskine er blevet gevaldigt opgraderet. I denne video viser Daniel, hvordan man bruger søgemaskinen til at finde et ønskede byggefirma, samt hvordan man kommer i kontakt med dem.
Posted On: 01-08-2018
See Video
Finansiering af nybyggeri - Pengerådgivning
Pengerådgivning vil i denne video, fortælle dig lidt om de måder, du kan finansiere dit nybyggeri på.
Posted On: 30-04-2018
See Video
Fordele og ulemper ved at købe et ældre hus vs. at bygge nyt
At skulle købe en bolig er en stor beslutning og aldrig uden bekymring. Et boligkøb kan være behæftet med en masse følelser og svære valg såsom kan vi finde en bolig der passer til os? Hvor skal vi bo? Hvordan skal huset se ud? Hvad skal det koste? Hvor lang tid regner vi med at blive boende? Når man skal investere i en ny bolig, må man som det første beslutte sig for, om man vil købe et ældre hus eller bygge nyt. Nybyggerbasen.dk har listet de mest gængse fordele og ulemper, dem kan du lære mere om her.
Posted On: 22-02-2018
See Video
Velkommen til Nybyggerbasen - Vi hjælper dig til drømmehuset
Velkommen til Nybyggerbasen.dk vi er Danmarks største onlineportal for nybyggere.
Posted On: 28-12-2017
See Video
Nybyggerbasen bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies og vores generelle vilkår og betingelser (kan læses her).