blog_image

”Det handler om Fugt…”

”Det handler om Fugt…”

Det har været Ruskols slogan de sidste 45 år, og beskriver kort og godt lige præcis hvad det er de beskæftigere sig med.

Ruskol er en traditionsbundet familieejet virksomhed, med over 45 års erfaring i fugt og fugtrelaterede udfordringer. De har erfaring med opgaver indenfor:

Bygningsudtørring:

Ruskol a/s kan med en pakkeløsning tilbyde bygningsudtørring, der er med til at sikre, at nybyggede huse er rigtigt udtørret og skimmelfri ved indflytning. De udfører både udtørringen og fugtdokumentationen iht. bygningsreglementet.

Opvarmning:

Ruskol kan ligeledes tilbyde at opstille midlertidig el, diesel og gasvarmekanoner, til alle typer opgaver, bygningsopgaver.

Test for skimmelsvamp:

Ruskol har desuden sit eget skimmellaboratorium, og udfører et bredt spekter af skimmelanalyser i vurdering af om der er skimmelsvamp til stede eller ej i en bygning.

Derudover udføre de også skimmelsaneringer samt slutrengøring sammen med underleverandører, så de kan tilbyde den samlede entreprise og dermed gøre det overskueligt for entreprenører at arbejde sammen med.

Produktion og salg af affugtningsanlæg:

Ruskol producerer selv affugtningsanlæg, både til private og in business, og de kan skræddersy lige præcis det anlæg, som den enkelte kunde har brug for.

Udlejning - vil du selv tørre op?                                                                                                                           

Ønsker i selv at udføre arbejdet, kan i leje udstyret hos Ruskol. De har en af Danmarks største uafhængige udlejningsafdelinger af affugtningsanlæg til vandskader eller bygningsudtørring. 

På nuværende tidspunkt har de mere end 750 affugtningsanlæg i forskellige størrelser til udlejning i deres 2 afdelinger i Slangerup og Fredericia.

Vandskader:

Ved vandskader har de deres egen fugtteknikere, med mange års erfaring, i at omfangsbedømme skaderne og kan med de rette affugtningsanlæg, udtørre skaderne effektivt og med lavest mulige omkostninger.

Ruskol er uvildige og udfører kontrolopgaver for både erhverv og forsikringsselskaber.

De arbejder for et sundt indeklima – ingen opgave er for lille eller for stor.

Kontakt Ruskol i dag.
Og hør mere om hvad de kan hjælpe jer med.

Ruskol.dk

Nybyggerbasen bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies og vores generelle vilkår og betingelser (kan læses her).